Nationale trots

Titel: Nationale trots
Onderdeel: Ruilen
Datum: 11 juli 2022
Auteur:

Welkom!
In de persconferentie van 9 maart 2020 schafte mijn voorganger het handen schudden af. U weet het vast nog wel: per ongeluk gaf hij na afloop de directeur van het RIVM alsnog een hand en maakte er een lolletje van. Het werd echter snel uiterst serieus. Twee weken later liet Nederland massaal de handen wapperen en ging klussen.
Vandaag is het wederom 9 maart. Triomfantelijk kondig ik aan dat we vanaf 18 maart, de internationale dag van het Recyclen, er een nieuwe nationale trots bij zullen hebben. Hét postbedrijf PostNL is genationaliseerd en biedt vanaf die datum een unieke service! De logistieke sector is een van de vitale sectoren die we zichtbaar versterken. Via een digitaal platform kunnen consumenten artikelen lenen of ruilen via een logistieke hub in de wijk. Binnen 24 uur worden spullen opgehaald en de volgende dag bezorgd. We dragen bij aan een tweede of derde leven van uw spullen en dus aan een zuiniger en duurzamer Nederland: “Haalenbreng.nl”, Made in Holland!

Dit korte verhaal is een van de verhalen van de toekomstscenario’s “4 x Nederaln Normaal”, zie https://stt.nl/nl/toekomstverkenningen/4-x-nederland-normaal-na-de-corona-crisis/vier-keer-nederland-normaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *